Selasa, Februari 02, 2010

Saiful Mengemut Keluar Mani Dari Duburnya


Semasa pemeriksaan awal di Pusrawi terang-terangan doktor pakar gagal mengesan dan membuktikan perbuatan tujahan ke dubur saiful. Bukannya satu doktor malah dua doktor dari hospital yang berbeza.

Bagaimana mereka ini mengeluarkan spesimen air mani dari dubur saiful. Mesti jolok punya kan. Kalau tak pakai jari mesti pakai sesuatu untuk mendapatkan spesimen mani tersebut. Takkan doktor nak menunggu saiful mengemut-ngemut keluar cecair lendir itu. umang aih.. lamo den nunggu.. Akhirnya saiful merelakan tujahan maut dari doktor..kweng-kweng pakai jari lagi.. tak ori..kah..kah..kah.

..........................................................
Peguamcara negara Datuk Mohd Yusof Zainal Abiden berkata pihaknya mempunyai bukti yang kukuh dalam bentuk spesimen air mani bagi mendakwa Datuk Seri Anwar Ibrahim memang meliwat bekas pembantunya, Mohd Saiful Bukhari Azlan.

“Pihak pendakwa akan membuktikan kes ini melalui laporan kimia yang menunjukkan air mani diperolehi daripada mangsa. Terdapat spesimen yang dikeluarkan dari dubur mangsa. Ini akan membuktikan tembusan memang berlaku."
-Mohd Yusof yang mengetuai pasukan pendakwa raya.
.........................................................

Kes Liwat I Beberapa Tahun Dahulu: Pengalaman pahit getir Munawar dibawah sistem kehakiman Malaysia


ARIZONA: Hampir 12 tahun lalu, saya terdampar di hospital tempatan sebagai seorang tahanan yang yakin berpihak kepada yang benar.

Kehilangan kebebasan yang saya alami hanyalah kerana hubungan profesional dan peribadi saya dengan Anwar Ibrahim, yang pada ketika itu Timbalan Perdana Menteri dan Menteri Kewangan Malaysia.

Kami difitnah dalam satu kes yang direka cipta bahawa kami melakukan perbuatan liwat secara sukarela.

Pemenjaraan politik sebegini, apabila didorong oleh motif yang jahat, membawa kesan sengsara ekoran dinafikan hak-hak seorang mangsa. Ia bertindak seperti pedang dua mata. Ketika bebebasan seseorang direntap oleh penzalim maka ia membuat seseorang itu sedar bahawa dia berada dalam keadaan lemas dan gelap gelita akibat di penjara di bawah tanah.

Maka kesedihan mula menyelubungi diri apabila seseorang itu sedar bahawa kedua-dua badan dan juga pemikiran menjadi mangsa kepada tindakan kezaliman.

Itulah yang membezakan pemenjaraan ekoran dari perbuatan jenayah yang sebenar dengan perbuatan mereka yang mendakwa dan menganiaya orang-orang lain yang tidak bersalah. Kesengsaraan yang dialami tidak pernah padam.

Tahanan ke atas saya oleh Polis Cawangan Khas Malaysia mengajar saya bagaimana kita dapat rasai derita ekoran dipaksa berpisah daripada isteri dan anak-anak.

Bagaimana saya dapat rasai apabila diperiksa dan dirampas, dilarang membuat panggilan telefon, digari, ditutup mata, dibogelkan, dibawa dalam sangkar binatang, dicukur botak, disoal siasat tanpa henti, dimalukan, dimasukkan dadah, dilarang dari tidur, dan diseksa secara fizikal.

Saya dapat rasai bagaimana diugut, digertak, dipermainkan oleh peguam-peguam polis, diseksa untuk membuat pengakuan palsu, terpaksa dimasukkan ke dalam hospital kerana sakit jantung akibat didera, dan dilayan sebagai pesakit mental dengan tanda-tanda simdrom Stockholm.

Cukup untuk menyambung hidup dengan diet berupa beras hancur dan ayam bersama 12 kali ambil ubat-ubatan dalam sehari, menghabiskan masa hampir 126 hari digari 24 jam pada katil saya, di bawah perhatian warden-warden penjara.

Insiden-insiden yang begitu tragis ini telah menghancurkan saya dan keluarga saya. Mala petaka yang menimpa dari segi kewangan, psikologi, kesan sosial masih terngiang-ngiang ditelinga walaupun setelah satu dekad peristiwa dahsyat itu berlaku.

Kesengsaraan yang saya dan keluarga saya alami sejak 10 tahun lalu tidak dapat digambarkan dengan kata-kata. Meskipun begitu, kenyakinan kami terhadap kejayaan kepada keadilan dan kebenaran yang hakiki sedikit pun tidak luntur.

Untuk 12 tahun yang lalu, saya tidak meminta apa-apa pun kecuali keadilan. Saya telah berkali-kali menghubungi sistem kehakiman di Malaysia – Mahkamah Tinggi, Mahkamah-Mahkamah Rayuan dan Mahkamah Persekutuan – dengan harapan keadilan akhirnya diberi kepada saya.

Tetapi malangnya, permintaan terakhir saya untuk semakan kehakiman di Mahkamah Persekutuan telah ditolak. Kenapa perlu sistem kehakiman menggeletar mengenai prospek mendengar permohonan saya untuk keadilan? Kenapa saya dinafikan perbicaraan di mahkamah?

Saya tidak bersalah. Saya tidak bersalah dalam apa jua dakwaan yang direka-reka terhadap saya. Saya tidak melakukan sebarang jenayah apabila diseksa dan pemenjaraan yang tidak adil.

Saya mahu sistem kehakiman Malaysia bangkit bagi memahami bahawa ketidakadilan yang melampau telah dilakukan terhadap saya.

Saya mahu mereka sedar ketidakadilan akan berterusan selagi mereka terus menafikan perbicaraan yang adil di mahkamah terhadap saya.

Perasaan tidak bersalah membuat saya tekun dan tabah untuk terus menuntut keadilan, kerana ia merupakan hak asasi manusia paling asas yang termaktub dalam Perlembangan Malaysia.

Sistem kehakiman di Malaysia mesti bangkit bagi menyahut seruan keadilan dan menunaikan tugas-tugas mereka, tanpa melengah-lengahkan masa lagi. -Greenboc

5 comments:

sapien berkata...

Juboq gred A. Petuanya amalkan teknik kemutan selama beberapa saat. Lebih afdal sekiranya dapat menahan nafas semasa kemutan tersebut. Dijamin rapat serapatntya. Wakaka. Petua dari Saiful.

zack berkata...

sifool kami semua nak tahu. Besaq mana anwar punya.. takkan kecik sampai tak dak kesan terjah.. wakakah.

kadiology berkata...

tolong explain sikit macam mana air mani anwar boleh berada dalam lubang bontot saiful.

john labu berkata...

senang je... sepol lepas kena boh (ikut teori dia la) dia tahan berak 2,3 minggu... takut air mani tu meleleh keluo...

perghhh... camana gaya, posisi, situasi ketika sepol mengemut kasik keluo air mani tu...

Doktor yang menadah serta menunggu detik keluar air mani tu berdebar-debar...

Tanpa Nama berkata...

I seriously love your site.. Great colors & theme. Did you build this site yourself?
Please reply back as I'm attempting to create my own personal site and would love to know where you got this from or just what the theme is called. Cheers!

my webpage dental implant costs

Post Haru Biru

Arkib Blog