Rabu, Disember 01, 2010

Notis Kepada Semua Yang Link Blog BKO, Korang Memang KOOL

Salam. Kepada semua rakan maya Budak Kampung online yang sudah link blog wa di blog korang, sila tinggal pautan blog anda diruangan komen atau di chat box. Wa akan masukkan listing tersebut di bahagian kanan bawah media. Wa tengah ada sedikit masa untuk up wa punya freinds.. keh.. keh..keh...

Lantak personal pun boleh, hobi pun boleh, cinta pekat pun boleh, karut marut pun boleh, tergoleh terguling pun boleh, jualan lansung agak-agak lah woi.. wa tak untung maa.., politik pun boleh, pencacai??? wa akan tapis dulu kah..kah..kah..kah.... Wa akan floating notis ni satu hari sahaja.

Sekurang-kurangnya ada juga backlink blog korang di blog wa. Berat sikit tak pa asal boleh sangkut search engine google, yahoo, bing dan ask. Tengkiu.....



Nota: Listing akan dikeluarkan jika tidak update melebihi 3 bulan.

5 comments:

baginda® berkata...

Wa pantun2 x reti,
kutok mengutok leh lah jugak,
Jangan nk bz bodi,
Yg penting umngok BN mst di lanyak..

Amacam bro?

mountdweller berkata...

Tq. Hah ini blog Pak Din

ahsfantasy24 berkata...

hehhe..
jgn lupe blog kte ae wak, hehe

http://tentangsesuatu-ahsfantasy24.blogspot.com/

Tanpa Nama berkata...

Класс, Браво, вас посетила просто великолепная мысль

Tanpa Nama berkata...

Всем привет, Какие замечательные слова

Post Haru Biru

Arkib Blog