Selasa, Disember 08, 2009

Rehat Kepala Otak Sekejap

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

Dengan kuasa Allah swt, maka doa BALA yang dipohon oleh orang nombor SATU Kelantan, Tok Guru Nik Aziz telah dimakbulkan…, malang sekali BALA yang diminta oleh Mursyidul Am PAS itu telah meragut nyawa dua insan yang tak berdosa malah lebih menyedihkan lagi kedua-dua mangsa yang menemui ajal itu bukanlah mereka yang selama ini menjadi musuh politik PAS..!

Demikianlah kejadian yang berlaku untuk membuka minda dan moga moga dapat menyedarkan golongan yang TAKSUB kepada pemimpin politik pembangkang. Tatkala, ramai pengikut pengikut PAS mengaminkan doa Nik Aziz agar BALA turun keatas Perdana Menteri kita Datuk Seri Najib, tiba tiba negara kita pula dikejutkan dengan berita peristiwa ngeri yang belum pernah berlaku apabila sebuah kereta dari kawasan tempat letak kereta terjunam jatuh disebuah pasaraya yang terletak dinegeri pemerintahan PAS dimana Menteri Besarnya merupakan orang yang MEMOHON BALA itu dari Allah swt..
Lihatlah sendiri paparan gambar diatas….. Bukan main mesra lagi aksi lakonan Nik Aziz sewaktu menerima kunjungan Datuk Seri Najib baru baru ini!

Seharusnya Nik Aziz mengucapkan rasa syukur bahawa PM telah melakukan usaha yang MURNI mahu membantu kerajaan negeri Kelantan walaupun tidak diperintah oleh UMNO-BN. Keputusan serta nawaitu ikhlas Najib untuk menyalurkan wang ehsan sebenarnya dilihat jauh lebih baik daripada pentadbiran kerajaan pusat sebelum ini...

Dhana/戴安娜 berkata...

salam sahabat
wah subhanAllah sebuah artikel yang menggedorkan hati saya thnxs n good luck ya

Post Haru Biru

Arkib Blog