Ahad, Januari 31, 2010

Celaka Penyelak Kain

Orang itu telah menyelak kain Partinya supaya parti lawan boleh tengok. Ape kejadah sikap dan prinsip orang itu. Agaknya orang itu mahu menjadi MB di bawah UG. Menolak kesepakatan PR dan memporakperandakan ahlinya. Jangan terperanjat jika orang itu menyelak kain lagi.

video penyelak kain..kah..kah..kahBuat yang sadis dan tak mahu menulis lagi dengan keputusan jemaah disiplin PAS. Harap dapat menyambungnya lagi.

Kepada yang mengibar bendera setengah tiang harap naikkan balik. Perjuangan belum selesai.

Pusing kot mana pun takkan hangpa nak jilat balik ludah hangpa yang setambun dok melekat kat umno. Takkan nak pejamkan mata diatas rakusan perogol kuasa pemerintah itu.

Tuan penasihat sudah pegang keris. Hangpa tak takut ka..kah..kah..kahKepalanya akan menembak hangpa tanpa belas kasihan..Saudaranya pun sudah gelak besar melihat kelaku cipan hangpaKalau ini keputusan gila PAS, lompatan maut PKR dan kenyataan mampos DAP. Maka cepatlah pilihanraya umum ke13 diadakan. Strategi Gila Babos.

1 comments:

Mybabah berkata...

Salam. Hamba pun cukup hairan mengapa si penyelak kain masih mendapat pembelaan... Walau apa-apapun hamba masih yakin dengan keputusan bijaksana pemimpin atasan. Mohon Allah memberi pentunjuk kepada semua pemimpin kita...

Post Haru Biru

Arkib Blog