Jumaat, Januari 22, 2010

Secret Sign-Unsur Masonic Di AJL



Anugerah Juara Lagu baru-baru ini dipenuhi dengan unsur Masonic? Persoalan itu kami tinggalkan kepada anda untuk menjawabnya selepas membaca dan meneliti gambar-gambar di artikel ini. Mungkin ramai antara kita tidak tahu dan perasan unsur-unsur ini diselitkan sekali pada acara itu. Subliminal Message, ya ini menunjukkan kepada kita bahawa kita tidak lari daripada pengaruh Dajal ini.

Bagaimana The Elite menggunakan industri hiburan untuk menjayakan pelan agung mereka? Mari kita berkenalan serba sedikit dengan pelan-pelan The Elite berkenaan industri hiburan ini.

1. Kebanyakan rancangan mereka yang melibatkan politik dan ekonomi bergerak di sebalik tabir, contohnya melalui Perjumpaan Rahsia Bilderbergh. Tetapi mereka mempunyai alat yang tidak kurang hebatnya, iaitu Hollywood dan Industri Musik dan melalui inilah mereka dapat menyampaikan mesej-mesej rahsia (subliminal message) mereka kepada penduduk dunia dengan mudah menggunakan 'puppet' mereka ini.

2. Mewujudkan 'The Trend-Makers' seperti The Beatles, Stones, Hendrix, Jim Morrison, Sex Pistols, Eminem, Curt Cubain, Black Sabbath, Led Zeppelin dan sebagainya. Dan inilah yang menjadi punca kerosakan akhlak remaja dulu dan kini dengan pelbagai budaya kurang sihat yang diambil dari idol mereka ini. Punk, skinhead, hip hop dan sebagainya adalah dari idol mereka ini.



3. Ada juga artis yang betul-betul mempunyai bakat dan menjadi 'puppet' secara tidak mereka sedari kerana mereka telah mengikut landasan sedia ada yang telah ditinggalkan oleh The Elite sebelum ini.

4. Artis yang tidak mempunyai kaitan dengan mereka dan mempunyai idea yang tidak sehaluan atau berlawanan tidak akan dapat menyampaikan idea yang ingin diketengahkan itu kerana mereka lah yang mengawal industri ini.

5. Ada artis yang hebat seperti John Lennon, Jim Morrison, Kurt Cobain, Jimi Hendrix dan Micheal Jackson yang telah melalui pelbagai program 'Mind Control' seperti MK Ultra, Monarch dan sebagainya bertindak menentang kembali mereka. Dan kesudahannya, saya pasti anda tahu apa yang terjadi kepada mereka ini.

Adakah semua ini kebetulan yang besar? >Sekadar Info. Lanjut disini>>>

4 comments:

zack berkata...

Itu golongan artis bro. Dalam kartun disney pun ada juga binatang mata satu ni. Simbol tersirat yang menjadi icon kanak-kanak. Monster ince, lilo & stitch. ko cari lah sendiri.

abu muaz berkata...

Freemason......ramai tak tahu bahaya mereka.Perlu didedahkan pada anak-anak remaja kita.

nanamerican berkata...

apa pun bro semua lorong pemikiran kita telah dijajah tak bebas.... dajal ada dimana-mana apa sebab kerana kita dah jauh sangat dengan DIA

budak kampung online berkata...

zack, Aku lebih suka kartun zunar dari disney.. haha.

abu muaz, sepatutnya penerbit TV malaysia lebih tahu supaya dapat dipantau. Mungkin mereka agungkan sangat event manager bukan melayu, prop designer yang kurang pendedahan dan penata multimedia hanya ikut cakap. Konsep yang tidak bersesuaian dengan budaya di malaysia.

nanamerican, wa ingat link ke blog lu. rupanya kena jumpa songkok putih. he..he

Post Haru Biru

Arkib Blog