Isnin, Mei 31, 2010

Rozita Che Wan Gagal Mengawal Nafsu

Alahai siap berpurdah ketika mengerjakan umrah. Tutup litup dan tertutuplah punca nafsu setiap lelaki yang memandangnya. baguih.. Tapi tak lama.. sat saja dah bukak balik.


Dunia artis penuh dengan tipu daya dan hasutan. Rozita Che Wan kini sudah gagal mengawal nafsu bila memilih pakaian singkat ketika menghadiri Konsert Akhir Akademi Fantasia Kelapan (AF8). Laporan penuh disini.


Dia ni dah beberapa kali pergi umrah. Maklumlah kan bila dah ada pitih atau ada yang sponsor boleh pi bila-bila masa. Tu yang depa tak heran.. lepaih balik umrah buat balik aksi buka dan peluk. Apakah yang ini pun gagal mengawal nafsu atau islam win-win situation 50-50.


14 comments:

Honey berkata...

Ishh ... Memalukan ..

Syiqin berkata...

Begitulah realitinya=.="

heart~ berkata...

ntah2 kan...rozita tu pakai purdah sbb muka dia tak cantik kot without mekap...yela, duk sane mane blh pakai mekap kn...huhu

Tanpa Nama berkata...

Rozita dah mereng kot. Gambar dia berfesen purdah tapi betis masih nampak.

Tanpa Nama berkata...

tu nama nk glamor lebih,nk bikin kontroversi,memanaskan keadaan sebelum dia meninggalkan dunia seninya...adoi!

mankaq berkata...

kah kah kah.....
thats what the tru color of her.....
rosita mcm tu laa....
dia ingat di sini boleh telepaih hukum kot?????.....
iman belum sebati.....
ringkasnya......belum beriman....

Tanpa Nama berkata...

Now ShowingSheih Kickdefella..Aktiviti Pelacuran Di Kelantan Terus Rancak
by Sheih on October 29, 2011


Pusat Pelacuran popular di Kelantan, tidak sampai setengah kilometer dari Pejabat Tuan Guru Nik Aziz. Yah yah SERAMBI MEKAH LAH KATAKAN KESERAMBI PELACORAN SEBELOM KEGOLOK??????

Tanpa Nama berkata...

korg lagi teruk.. nak mengata org... itulah org selalu ckp.. Buruk org, Salah Org Nampak aje, Sedangkan Buruk sendiri tak pernah nak mengaku...

Tanpa Nama berkata...

Mengapa agaknya manusia skrg hanya melihat kekurangan dan keaiban org lain. Aku bukan peminat Rozita Che Wan ttp aku sendiri tidak tahu kesudahan aku bgmana. Lgpun b.ckp mengenai nafsu, sudahkah kau orang tahu tentang 7 martabat nafsu. Dan adakah kau org semua dah dpt m.gawal nafsu kau semua. Hebat...aku hingga kini masih mencari cara utk melawan nafsu.

Hamba Allah berkata...

Adalah lebih baik kita mendoakan orang daripa kita berkata nista terhadap seseorang...
Saya mendoakan semoga Allah memaafkan kita semua

Tanpa Nama berkata...

Rozita che wan macam pelacur, kalau boleh kat saya,saya mahu

Tanpa Nama berkata...

I reccomend you guys to just shut up and analyze your own self..kutuk orang lebih pun dah kira dosa juga...

Tanpa Nama berkata...

Setiap mausia itu adalah pemimpin,dan setiap pemimpin itu akan dipertanggungjawabkan atas apa y dipimpin...so...make ur own conclusion regarding this issue...

rantai berkata...

mengatakan yang "benar" ada kah bersalah...??? ..ada kah berdosa...???

Post Haru Biru

Arkib Blog