Khamis, Julai 22, 2010

Umno Melumur Tahi Dimuka Sendiri

Sial kan Umno Barang Naik. Dahulu kemain lagi dok kata Nizar kena kuda dengan DAP. Lar ni demi menarik sokongan masyarakat cina, umno pula buat benda yang sama. Pergi Jahanamlah Umnobn yang Suka putar belit.oleh Ustaz Wan Ahmad Tarmizi

UMNO JADI KUDA TUNGGANGAN MCA. UMNO BERI TANAH PADA SEKOLAH CINA UNTUK PIKAT UNDI CINA DAN ABAIKAN SAR

UMNO dengan jelas terus BERUSAHA untuk memikat undi Cina dalam PRU 13 dengan terus memberi tanah seluas 1,012 hektar untuk diusahakan oleh Sekolah Cina SUWA. UMNO terus melakukan apa sahaja untuk memikat undi Cina dalam PRU 13 akan datang.

Siapa tunggang siapa sekarang? UMNO DITUNGGANGI MCA. Sekolah SUWA cina dapat 1,012 hektar tanah untuk dimajukan dengan tanaman kelapa sawit. Dulu zaman Pakatan Rakyat nak beri tanah pada sekolah yang sama, UMNO kata PAS tunggangan DAP. Sekarang bila UMNO buat macam PR buat dahulu maka UMNO adalah tunggagan MCA. PRU 13 dah dekat kerana UMNO siang malam mencuba untuk memikat undi orang cina.

SAR macamana? Tanah mana yang diberikan kepada Sekolah Agama Rakyat oleh UMNO? Jangan harap. Ini sebab orang Melayu adalah fix deposit undi untuk UMNO. UMNO bagi atau tidak pada SAR, UMNO tahu bahawa melayu kampung dan Felda akan terus sokong UMNO. Inilah politik murahan orang Melayu. Undi Melayu terus dimanopulasi oleh pemimpin UMNO untuk kepentingan UMNO.

INI kerja jahat UMNO. Hancur UMNO. Wahai orang melayu tinggalkan UMNO. Berilah harga yang tinggi undi anda untuk membuat pembelaan terhadap bangsa anda sendiri.

Nota: Jom pakat langgar kapal umno supaya karam.

1 comments:

si teka berkata...

dah niat nak tolong.. so kira umno ihklas la jugak.. bukan x de bantuan untuk sar.. ada..so kalau puak2 dap memerintah agk2 dia boleh bg lagi bgs ker.... so udah2lah.. nak bermusuh dengan islam sendiri.. tetapi musuh kapiaq laknat yg terang pijak korang semua, buat derk jer.. cakap bukan main power.. ceh..

Post Haru Biru

Arkib Blog