Sabtu, Mac 19, 2011

18SX Cekang: Buah Hampir Terkeluar... Miera Liyana Bercoli Lutsinar

Lar ni semua orang sudah kenal kerana berpakaian macam perempuan lorong...

"Nampak sikit je. Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan."...

hehehehe... Rais Yatim, Jarjis dan ketua umno bahagian gombak Abdul Rahim Kamarudin mesti suka... kehkehkeh...

Info pendek Miera Liyana: Miera atau lebih mesra dengan panggilan Nana ini lahir pada 28 Ogos 1993 dan berasal dari Johor. Sekarang, Miera Liyana dah besar panjang dan sebelum ini pernah berlakon lebih 20 drama termasuklah drama Kamelia Katrina dan juga sebuah filem pertama Apokalips, filem Mamat Khalid yang sedang menunggu masa ditayangkan. sources: SS



15 comments:

Tanpa Nama berkata...

Asslm...Miera Liyana:nak kata banggang berkelulusan tinggi...nak kata tak reti..belajar agama dari kecik...nak kata bukan orang melayu...tak kuat marah pulak..

Tanpa Nama berkata...

nak buat camana. muhyiddin yang imamkan solat di kerdau tempoh hari pun biarkan anak perempuannya terkinja-kinja sebagai penyanyi.

Tanpa Nama berkata...

Bodoh punya betina. Dah macam pelacur elit plaza low yatt. Kalau nak buat gempak bogel je lah.

Zack berkata...

Dah besar panjang. Memang boob dia punya besar sampai nak cari bra yang sesuai pun tak jumpa.

Tanpa Nama berkata...

Eh! Aku tengok dah kendooorrr semacam je tetek dia ni. Dah kena pakai ke...

Tanpa Nama berkata...

yang meramas nenen dia ni bukan sebarangan orang sekurangnya2 begelar datuk.

Tanpa Nama berkata...

Ni kalau jumpa dengan org dalam video tu memang terliur giler punya ni. Ha ha ha ha ha

Tanpa Nama berkata...

miera liyana xpandai pon..xda kelulusan tinggi..spm xda A xda B n a lot gagal..bm pon gagal

marmelade berkata...

http://russiankl.com/ Malaysia Boleh!

JAKA berkata...

mr x : helo eskay, kau dapatkan contact budak tetek terlondeh tu segera.

eskay : abis bos mcmana projek kita utk kenakan anwar?

mr x : aaaaaah tu tk penting, suruh je saifool setel sendiri aku tkmo campur dah.

eskay : ok boss

NOTA :

Siapa mr. x

jawab :

rahim yang tambinya kechiiiikk !

Manusia Misteri berkata...

hek eleh, mcm la buah dada dia 2 cntik bsar mcm pelakon mat salleh....diorg snang la sbb buah dada diorg bsar. sbb 2 lah org laki asyik stim tgok buah dada depa yg bsar mcm bola 2...

I have boobss berkata...

nak dedah pun biar la nmpk kelas & cantik. ni tidak. ish, tak bbaloi lgsg. lady boy kat bangkok lagi kelas drp minah ni.

baju mcm beli kat kedai second hand je. boobs - hey, penah dgr tak boobs massage & scrub? mcm nk buat lelong jer boobs tu ;)

Shahaili Mohamad Rosli berkata...

Dalam tujuan anda-anda semua nak buat baik sedarkah kalian sebebnarnya mencatat dosa sendir?

1. Umpat...(baik buruk tetap mengumpat.)
2. Zina mata... bohong x terjojol biji mata walau mulut menyumpah seranah.
3. Fitnah... mana tau ada orang2 berkenaan tu suka tgk... bagaimana dengan anda??? sure suka gak kan?

UDAH-UDAHlah tu mencela orang. Yang baik DOAkan lah agar mereka sedar tapi bukan mencaci. Cth... "Ya Allah... berikanlah hidayah keatas mereka ini Ya Allah.Amin" Sebab kita pon belum tentu masuk Syurga kan...takut nanti kita lak jd partner dia kt neraka. Simpang.

George N.C. berkata...

actually, kalau nak jadi artis memang camni lah! Kalau nak bungkus semua, then jangan jadi artis. Sama juga, kalau nak masuk ratu cantik, kena bergaya pakaian yang terdedah sket, kalau tak nak dan nak bungkus semua, then takyah cakap.

shahran hussin berkata...

hmmm nampak sangat laman pembangkang...membohong sana sini..tabur fitnah pastu kaitkan dengan kerajaan..harap pakai kopiah tp cakap putar belit alam..yang melayu bebal g pangkah DAP kafir laknat...bangang..udah2 ler wt lawak tabur fitnah..sengsara idup je

Post Haru Biru

Arkib Blog