Rabu, Januari 04, 2012

Nur amalina Live @ BeautifulNara

Google me pleasee...



9 comments:

LydSunshine berkata...

Erm... agak frust dgn dia, tapi kalau family dia okay, siapalah saya utk frust2 kan.

Mahasiswi Kiri berkata...

Tulisnya dilaman facebook miliknya "I don’t care what people say about me as I wear my pain everyday.

Aduhai. kejutan budaya.

Tanpa Nama berkata...

Gadis melayu Sufiah genius Mathematik jadi pelacur, Aarif genius pun jadi berkahwin GAY, yang ni genius SPM 17A dah jadi begini... Apa la silapnya... Hurm...Biar orang bodoh dihantar keluar negara balik boleh jadi pandai. Orang genius jangan dihantar ke luar negara jadi teruk sebab belum tentu baik.. sebagai teladan.

Tanpa Nama berkata...

bagusla tu kalo da sedar..
selamat berubah menjadi yg lebih baik.. amin

Bob berkata...

Kena cakap dah sedar. kalau tidak sponsor akan tarik balik wang belajar. Kalau nek lebih selamat isi borang umno macam aflin sauki dan harun salim bachik. wakakaka

abu idris berkata...

arrayah.info : Ariff Gay dan Amalina Seksi - Bukti Kegagalan Produk Sistem Pendidikan Sekular

Tanpa Nama berkata...

tu bu skit kn anta blaja free,klau pasni lagi ramai blajar free makin ramai la yg jd cmtu... renung2kn laa...
xder kejayaan tanpa usaha...

Tanpa Nama berkata...

salam..
saya ada tgk amalina kat tv3 rancangan nona beberapa bln lps.
apa yang saya fhm amalina ni dah berterus terang n bagus budaknya sbb dia ada ckp...dia mmg jenis yg suka fesyen n tak bertudung sepenuh masa..dia bkn jenis yg nerd..semestinya pakai cermin mata beso, bertudung selalu..pd saya dia betol sbb apa akhbar tunjukkan gmbr dia lps spm, mmglah bila p sekolah dulu dia bertudung..jmpa PM n bg motivasi kat org lain dia kena berpakaian kemas...betollah tu..saya dgr dia ckp dia tak kisah apa org kata yg penting dia tau dia siapa n apa yg dia buat...saya percaya amalina ni bagus budaknya..sbb bank negara pun maklum ttg keputusan dia so far score dia tak prnh bwh 90..kita pk logikla..kalo dia ni bersosial smpi tak ingat bljr ingat dia bole lg ke ada kat UK tu? sbb tu dia msh berada di UK bljr..so kita jgn cpt sgt melenting dgn isu2 yg mcmni..sbg rakyat m'sia kita kena beri dia sokongan..dia pun da besar n mak dia pun tau perkembangan amalina w/p dari jauh. so kita kena doakan dia supaya berjaya n jd contoh pd org lain..amalina saya doakan awk berjaya capai cita2 nk jd jutawan dermawan-amin..may allah bless u :) ikhlas, fm me hamba allah

me berkata...

Teruk ke Amalina ni? hey, setakat nak berfesyen gitu dah kira nerd la kat UK. Korang blom tgk yg btul2 teruk lagi. Tp kebanyakan yg 'btul2 hanyut' kat overseas biasanya tak nak balik dah Malaysia. Mungkin disebabkan org Malaysia ni suka judge & menghukum org? Adakah dgn mengutuk dpt menjadikan manusia lebih baik? Cukuplah, tak perlulah nk tambah stress student2 Malaysia di overseas. Doakan Amalina rasa teringin nak balik Malaysia kerana tarikan di sana kuat, org2 nya lebih hormat & menghargai antara satu sama lain. Jgn ingat dia tak mampu nak byr balik biasiswa BNM.

Post Haru Biru

Arkib Blog