Selasa, April 03, 2012

Video: Dubuk Belaan Barisan Najis Mengamok di Kg Kerinchi?


Budaya samseng masih menjadi pendekatan pencacai pro Umno Barisan Najis.


Mahasiswa ini (adam adli-gambar) sudah diugut dengan panglima ludah yang tak dak tulurr, diugut bunuh, dihukum gantung 3 semester oleh universiti. Kemudian kali ini ditumbuk berkali-kali oleh PUKIDA Barisan Najis.

Nyata sekali puak-puak samseng Barisan Najis itulah yang bakal menghuru-harakan Malaysia sebenarnya. Patutlah mamak mahathir cakap hanya orang bodoh dan samseng je yang masih sokong parti beruk sakit tersebut.Insiden Kg Kerinchi: 3 mahasiswa dipukul 

FMT | Proses pembersihan penduduk flat PKNS Kampung Kerinchi dicemari insiden pergaduhan apabila tiga aktivis mahasiswa terlibat bersama anggota yang didakwa dari NGO, Pekida.

Tiga aktivis mahasiswa terlibat ialah Adam Adli, Safwan Anang dan Ekhsan Bukhoree.

Difahamkan Ekhsan ditahan di Balai Polis Lembah Pantai dan kemudian dibebaskan.

Insiden pergaduhan itu bermula apabila wujud provokasi dari kumpulan Pekida terbabit ketika ketiga-tiga mahasiswa berkenaan berada di tingkat 3, iaitu salah satu flat yang akan dirobohkan.

Kedengaran kumpulan terbabit menjerit ‘turun Adam Adli’ dan apabila Adam dan tiga rakannya lain turun dari flat itu, mereka diserbu dan tercetusnya pergaduhan.

Adam ditumbuk di bahagian mata sebelah kiri dan keadaan mulai kecoh sehingga dileraikan anggota polis.

Keadaan yang mulai tegang dileraikan polis sehingga beberapa minit kemudian, FRU mulai kelihatan untuk mengawal keadaan sekitar.

Proses pembersihan flat Kerinchi ini sepatutnya dijalankan awal pagi ini, namun mendapat bantahan daripada 34 penduduk yang masih enggan berpindah atas sebab tertentu.

Mereka memohon menangguhkan tarikh mengosongkan flat berkenaan sehingga 1 Julai untuk mereka membuat persediaan untuk berpindah.

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

samseng ni soheh 'mat bangla' generasi kedua nih.

Post Haru Biru

Arkib Blog