Rabu, Januari 05, 2011

Kah... Kah... Kah.... Lu Jahatlah Wikileaks

Setelah laporan polis dibuat oleh Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) baru nak menafikannyn... Kah... Kah... Kah....

Den ingat anunya panjang... rupanya... Kah... Kah... Kah.... rupanya... Kah... Kah... Kah.... kulup... Kah... Kah... Kah....

Laporan dah buat. perlu siasat juga... Kah... Kah... Kah....


Kes rogol: Rais Yatim Nafi Laporan Terlibat Cabul Amah

Bernama | Menteri Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan Datuk Seri Dr Rais Yatim hari ini menafikan alegasi kononnya beliau terlibat dalam satu kes jenayah memperkosa pada 2007 dan semua dakwaan lain yang dilemparkan oleh penulis blog di internet dan parti pembangkang terhadapnya.

“Saya menafikan sebarang alegasi tersebut sama ada yang berkaitan alegasi memperkosa mana-mana individu empat tahun dahulu atau lain-lain dakwaan yang dicetuskan penulis liar blog di internet atau mana-mana entiti politik,” katanya dalam kenyataan di sini.

Beliau berkata “alegasi liar yang ditujukan terhadap diri saya susulan laporan blog dan parti-parti politik pembangkang di akhir-akhir ini adalah longgokan fitnah dan pendustaan yang dahsyat, jelek dan jahat.”

“Saya menyatakan dengan kerelaan bahawa apa-apa laporan yang diperbuat oleh mana-mana pihak setakat ini berkaitan perkara ini wajar disiasat mengikut lunas undang-undang negara,” katanya.

Rais berkata beliau dan anggota keluarganya bersedia memberi sepenuh kerjasama dalam siastan itu dan apa-apa keputusan siasatan rasmi itu akan diterima dan dipatuhi.

1 comments:

SINGALAUTMETRO berkata...

nakal betullah wikileaks ni...hehehehe...janganlah nakal wikileaks...hehehehe

Post Haru Biru

Arkib Blog