Rabu, Januari 05, 2011

Kulup Dahh Anu Menteri Turrr... Kah... Kah... Kah...

Kah... Kah... Kah... Kalau dah kulup tak boleh nak gali sendiri telaga minyak amah... tu sebab minyak naik.... Kah... Kah... Kah...

Kah... Kah... Kah... Takut rahsia kantoi kek orang kampung... di Jelebu tak boleh nak online internet... Kah... Kah... Kah...

Kah... Kah... Kah... Jalur lebar... Cakap Berdegar-Degar, Tahi Tersangkut Di Gelegar... Kah... Kah... Kah...


Rogol Amah: SAMM lapor polis, dakwa ada bukti

HD | Ekoran isu dakwaan seorang menteri merogol pembantu rumah warga Indonesia, Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) hari ini akan membuat satu laporan polis dan mendakwa mempunyai dokumen berkaitan.

Pengerusinya, Badrul Hisham Shaharin dijangka akan membuat laporan polis tersebut di Ibu Pejabat Polis Daerah Seremban 2, jam 10.45 pagi ini. Laporan polis itu merupakan perkembangan terbaru isu tersebut yang kini mengundang berdebatan hangat di ruang maya khususnya blog-blog politik.

Sementara itu, Angkatan Muda Keadilan (AMK) dalam satu kenyataan lewat petang semalam turut menggesa menteri yang didakwa terlibat, segera membersihkan nama beliau. Ketuanya Shamsul Iskandar Mohd Akin berkata, perdebatan dalam blog-blog kini jelas merujuk kepada nama seorang menteri, dan menteri itu perlu memberi respon segera.

0 comments:

Post Haru Biru

Arkib Blog