Sabtu, Mac 26, 2011

Video Seks Anwar: Awat Panggil Yusri Tidak Edry?

Gambar ini pernah meletop suatu ketika dahulu. Tuan punya badan pernah menafikannya. Zaman itu sudah boleh ambil gambar hires. Menurut forensik digital pada gambar itu ternyata tulen. semua boleh detect dari jenis camera, bacaan iso & aperture, gamma lavel dan pixel semua tepat dan sesuai dengan pengcahayaan ruangan bilik. Tak jumpa lagi pada zaman itu wajah mirip edry dan linda rafa. hehehehehe....


Kosmo:
.... Pasukan penyiasat kini dalam pertimbangan untuk meminta khidmat pengarah filem Merong Mahawangsa, Yusry Abdul Halim (Yusri KRU) bagi membantu polis mengesahkan ketulenan rakaman video seks itu terlebih dahulu.


"Rakaman itu sendiri perlu disahkan adalah tulen sebelum polis melakukan langkah kedua untuk mengesahkan pelakon yang dimaksudkan itu,"

hehehehe.... yusri hanya tahu mengarah.. yang buat editing, composing, penambahan effect, lighting semua budak-budak studio bikin. Adalah tidak telus kalau pangil seorang sahaja menilai video itu. Sekurang-kurangnya Wakil professional video editing dari PKR dan proffesional forensik Video DNA outsider perlu ada juga. Jangan lupa make-up batang tubuh eskay yang 90% mirip Anwar. Ingat turrr. Perut buncit... bahu bidang... punggung berisi... pendek dari tubuh anwar...

Perlu juga teliti pasai apa ada ternampak team produksi sedang menyediakan set pengembaran. Ada 4 orang jurukamera sedang bersedia untuk terima arahan dari pengarah. Dah tu pula gambar hitam putih. Teknologi zaman mana hangpa pakai. Kalau ikut tahun 2000 hingga sekarang semua handy-cam kecil sudah guna dv tape yang boleh record dengan mode colour. Hires lagi... Umno don't play-play lah.... hehehehe...

Sila teliti dengar video ini. Hafal macam sifir... keh..keh...keh...keh...

7 comments:

Tanpa Nama berkata...

KALU ITU ANWAR ...LU DAPAT APA MASUK SYURGA...BUTUH HANG...AKU CABAR HANG PI UMRAH...DEPAN KAABAH...U SEMBAHYANG ISTIKARAH...SAMA ADA ANWAR SALAH ATAU TIDAK...INI LU TEMBERANG SAJA SANA SINI...LU TARAK TAU KALAU ....ANWAR SALAH LU MASUK NERAKA...KAWAN YANG LIWAT DAN TUTUH BURIT...HANG YANG MASUK NERAKA...KEJAM...LEBIH BAIK...TAK BERPOLITIK KALU HARI2 NAK BERDUSTA SAHAJA...

usrati_jannati berkata...

hai ap la nk jd umno ni.....UMNO SUDAH TK RELEVAN SEKRNG.....PELIK..PELIK...PELIK...NPEMSEH ADE ORG SOKONG UMNGOK LG YE??HERAN AK....LECTURER CEQ,"DATO" LAA SKONG GLER UMNGOK...NPE EHHHHH...CARA DYE BG REASON TUHHH DA LAPOKKK.....SEBB UMNGOK NI (KAJAAN LAA) TAJA MCM2 BUAT MCM2 KT NEGARA,KATE DYE...LG STU KATE DYE YG BT CEQ PANAS HATIII..."dah org antor g blajor jau2 tnggi2 bg bntuan,blik negara malaysia jd pemberontak kerajaan"..aiiiii sabor2

Tanpa Nama berkata...

Now ShowingSheih Kickdefella..Aktiviti Pelacuran Di Kelantan Terus Rancak
by Sheih on October 29, 2011


Pusat Pelacuran popular di Kelantan, tidak sampai setengah kilometer dari Pejabat Tuan Guru Nik Aziz. Yah yah SERAMBI MEKAH LAH KATAKAN KESERAMBI PELACORAN SEBELOM KEGOLOK??????

marmelade berkata...

http://russiankl.com/ Malaysia Boleh!

JAKA berkata...

agaknya dh sampai masa saksi2, pegawai2 yg terlibat kes najib di PD dgn artis dulu tampil ke dlm blog2 memberi maklumat.

jgn libatkan pemimpin PR. mereka org bermaruah tentu tak setuju.

tapi sesama rakyat perlu tahu lah kerana mereka terlalu melampau menzalimi anwar.

tak puas2 lagi puak syaitan semua tu.

doa hamba semuga anak2 mereka yg telribat fitnah liwat akan menjadi PELIWAT yang akan memalukan orgtua mereka yg jahat itu.

biar mereka rasa dan tahu apa itu liwat sebenarnya.

telah jelas dlm agama perlukan 4 saksi yg adil, masih lagi nk buang masa rakyat menggunakan kaedah fasik utk mencari bukti.

dalam diam2 harga petrol ron95 pun naiiiiiiiiiikkk tk lama lagi.

seronoklah penyokong beruk umno yg gila liwat sama2 bayar kenaikan harga barang kerana menyokong penyamun bn utk menang.

atas garis berkata...

byk paluang yg diberi d OKT utk buktikan dia x salah tp dia tak gunakan..sumpah taknak..bg dna x nak..tunjukkan jam omega x nak..suma pon taknak..pelik kan..klu aku berani krn benar takut(pengecut) kerana salah..lagi satu sape dia pelakon yang seiras anwar tu...adik dia? abg dia?wei mat pi la cr/siasat..

Anti-GengFitnah berkata...

atas garis(ke pagar?)... kalau Anwar nak sewa jam omega tu kat kedai jam, then tunjuk kat 1 Malaysia pon dh bole settle problem. tapi perlu ke melayan kebodohan BN itu? perlu ke? sangat tak perlu. Apa jadi kat eskay skrg? dh habis masa, habis wang, BN makin jahanam. Tahniah Eskay!

Post Haru Biru

Arkib Blog