Ahad, Mei 08, 2011

Terima Kasih Tok Guru Nik Aziz

Bertuahnya Negeri Kelantan...
Punyai sultan berjiwa rakyat...

Tidak kira dimana, solat bila masuk waktu...

Jejak anda diikuti anak muda Kelantan...

gambar: Penyokong bolasepak kelantan solat berjemaah

Mahukah anda semua melihat UMNO hancurkan keharmonian ini jika Kelantan jatuh di tangan Barisan Nasional. Parti karat biru yang dah nak mamposs?

6 comments:

Tanpa Nama berkata...

Weh sekarang pun umno dah hancurkannya.

Fitnah zina boleh, hukum qazaf tak boleh. zina subur, buat sekolah harapan di melaka. Rasuah? tak pa boleh lepas. Bunuh pun tak pa boleh lepas. Tayang video porno pun lepas.

leekonyou berkata...

UMAT KRISTIAN 1 MALAYSIA juga ucap jutaan TERIMA KASIH pada tuan guru N.AJIS sokongan TAKBEBELAH BAGI MENGGUNAKAN nama allah pada paper kami CHRISTIAN HERALD semua orang ada dengor ke?

Zack berkata...

Kerja melaga-laga orang adalah kerja orang munafik. Dalam zaman Nabi Muhammad saw kerja menyebar fitnah dan berita bohong dibuat oleh orang munafiq yg di ketuai oleh Abdullah bin Uubay.

Hari ini berita seperti ini disebar oleh Umno. Antara yg terbaru

a) video lucah
b) Pada umno, DAP -memperjuangkan Malaysia negara Krstian.
c) Pada umno, PAS kalau nak berjuang Islam hanya dalam Umno

Inilah kerja Umno. Jauhi UMNO kerna ada ciri munafiq

Tanpa Nama berkata...

Terima kasih Lee Kuan Yew rata-rata orang Melayu di Singapura tidak mahu menggunakan peluang pilihanraya 2011 ini bagi melemahkan pengaruh parti PAP dan masih taat kepada Lee Kuan Yew. Walaupun UMNO Singapura juga meletakkan calon-calon mereka, namun orang Melayu Singapura lebih rela mengundi PAP.

Tanpa Nama berkata...

Sepatutnya anak muda seluruh malaysia berjiwa begini.

Tanpa Nama berkata...

Lima Maksiat yang Disegerakan Balasannya
Ertinya:

Daripada Ibnu Omar r.a. berkata: Berhadap Rasulullah saw. kepada kami (pada suatu hari) kemudian beliau bersabda; "Wahai kaum Muhajirin, lima perkara kalau kamu telah dibalakan dengannya (kalau kamu telah mengerjakannya), maka tiada kebaikan lagi bagi kamu. Dan aku berlindung dengan Allah swt., semoga kamu tidak menemui masa itu. Perkara-perkara itu ialah:

Tiada terzahir (nampak) perzinaan pada suatu kaum sehingga mereka berani berterus terang melakukannya, kecuali mereka akan ditimpa penyakit Tha'un yang cepat merebak di kalangan mereka, dan mereka akan ditimpa penyakit-penyakit yang belum pernah menimpa umat-umat yang telah lalu.

Dan tiada mereka mengurangkan sukatan dan timbangan, kecuali mereka akan dibalakan dengan kemarau dan susah mencari rezeki dan kezaliman daripada kalangan pepimpin mereka.

Dan tiada menahan mereka akan zakat harta benda kecuali ditahan untuk mereka air hujan dari langit. Jikalau tiada ada binatang (yang juga hidup diatas permukaan bumi ini) tentunya mereka tidak akan diberi hujan oleh Allah swt.

Dan tiada mereka mungkir akan janji Allah dan Rasulnya kecuali Allah akan menguasakan ke atas mereka musuh mereka, maka musuh itu merampas sebahagian daripada apa yang ada di tangan mereka.

Dan apabila pemimpin-pemimpin mereka tidak melaksanakan hukum Allah yang terkandung dalam al-Quran dan tidak mahu menjadikannya sebagai pilihan, maka (di saat ini) Allah akan menjadikan peperangan di kalangan mereka sendiri ".

(H.R Ibnu Majah)

Post Haru Biru

Arkib Blog