Rabu, Ogos 12, 2009

Pemecah Undi Permatang Pasir


Permatang Pasir dijangka akan ada wakil bebas bagi memecahkan undi. Kamarul Ramizu Idris telah menyuarakan hasratnya untuk bertanding dalam pilihan raya kecil itu. Permatang Pasir dijangka menyaksikan pertandingan tiga penjuru di antara PAS, Barisan Nasional dan seorang calon Bebas.

"Saya sedia untuk bertanding di Permatang Pasir kerana saya telah memperuntukkan kira-kira RM100,000 bagi kempen pilihan raya kecil itu. Saya juga akan berkempen di kawasan Permatang Pasir supaya pengundi faham misi dan visi saya. Walaupun saya akan cuba sebaik mungkin, tapi saya tidak pernah jangka untuk memenanginya dan hanya menjadikannya sebagai satu pendedahan kepada diri saya bagi mempersiap diri menjelang pilihan raya umum akan datang."
-Kamarul Ramizu Idris

(Moral: Adakah Kamarul Ramizu ditaja oleh seseorang kerana beliau menganggap peyertaan ini dan sebelumnya adalah latihan semata-mata sebelum PRU-13. Begitu banyak duitnya dilaburkan walaupun beliau sudah tahu akan hilang wang pertaruhan jika peratus undian tidak mencukupi. Alahai penasihat Pekida Malaysia... banyak duit hang no.)

0 comments:

Post Haru Biru

Arkib Blog